Støt os

Kattekøbing er stiftet den 28/10-2014. CVR-nr. 36176970.

 

Vi har altid brug for donationer fra både virksomheder og private samt plejefamilier og hjælpere. Derudover modtager vi alle former for donationer – det gælder både økonomiske og materielle donationer.

 

Vil du være medlem eller give en økonomisk donation (eller måske begge dele) kan det gøres ved at indbetale på Kattekøbings konto i Spar Nord:

 

Reg.nr. 9056

kontonr. 4583769477.

 

Husk at anføre dit navn og e-mail på indbetalingen eller på mobilepay 865098

 

Har du spørgsmål til foreningen eller har du foder og andre katte-artikler, som du vil donere til os, så kan du kontakte Karin Simonsen på mobil 2612 9119.

 

På forhånd mange tak.

 

 

 

Kattekøbing

Du/I kan støtte os på følgende måder

Donation

Donation

Husk at anføre dit navn og e-mail på indbetalingen eller på mobilepay

Kattekøbing bruger alle donationer i arbejdet med at hjælpe hjemløse katte. Pengene går blandt andet til foder, kattegrus, medicin, dyrlæge, internat, kørsel, fælder og transportkasser. Alle bidrag, uanset størrelse hjælper.

 

Spar Nord:

 

Reg.nr. 9056

kontonr. 4583769477

 

Mobilepay 865098

OK Benzin

OK Benzin


Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Kattekøbing nu og så sørger de for at ændre det.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Ditte

Medlem

 

Kattekøbing søger 400 medlemmer der har lyst til at betale kr. 200 en gang årligt.
Har du lyst til at være med og hjælpe til på denne måde ?
Kattekøbing vil så fortsætte som en forening der er godkendt til at fradrage sponsor beløb osv.
Skat.dk kræver flere ting for godkendelse bl. a over 300 medlemmer.

Beløb / medlemsbeløb kan indsættes på

 

Reg. nr: 9056

Konto.: 4583769477

 

Banken kan oprette en pbs aftale så beløbet automatisk trækkes en gang årligt.


Mobil pay : 865098


Husk at skrive "medlem"/navn og tlf.nr og mail / Vi laver en medlemsliste og I får sms/mail.

Kattehus

Frivillig

 

Hver eneste dag året rundt, er der behov for frivillige hænder til at køre katte og killinger fra plejefamilier til dyrlægen og tilbage igen, køre foder og grus ud til plejefamilierne eller bygge kattehuse til genudsætningskatte mv. Er du interesseret i at hjælpe Kattekøbing med dette arbejde, så kontakt os.

Plejefamilie

Plejefamilie

 

Hver eneste dag behøver hjemløse og misrøgtede katte og killinger en plejefamilie, der kan træde til og give omsorg og tryghed til kattene, mens Kattekøbing arbejder på af finde kærlige hjem til kattene. Er du interesseret i at blive plejefamilie, så kontakt os. Kattekøbing betaler alle udgifter til dyrlæge, foder m.v.